Loftsleilighet på Havstein

Lofts leiligheten med sin moderne arkitektur skulle passe sammen med en litt mer feminin klassisk stil. Det plassbyggede interiøret skulle sys sammen med kundens egne møbler og interiør. Så de nye sofaene og spisebordet passer godt inn med resten og den store lenestolen ved peisen dekket et nytt behov.
I forbindelse med at man gjør en stor investering i bolig, prøver jeg å lage en tidløs ramme med plassbygget innredning, som du kanskje skal leve med lenge, men gjerne med noen utstikkende , stilbildende, kanskje trendy detaljer.

Frontdekoren på garderobene ble gjort for å dekorere den høye skapveggen i hallen, som også skulle virke som en fondveggs effekt uten å ta all oppmerksomhet.

I åpne løsninger mener jeg at noe må stå tilbake når det gjelder å ta “visuell plass” , slik at alle detaljer tilsammen blir harmonisk og elegant, så det er litt avhengig av resten av interiøret som også skal komme frem på en fin måte. Derfor tonet jeg ner kjøkkenet der de motoriserte glatte håndtaksfrie frontene toner ner “kjøkken følelsen” i stuen.