Kjøkken “før og etter”

Kjøkken før og etter. Denne linken viser et kjøkken jeg tegnet og fikk laget til en leilighet for en barnfamilie. Siden det var en åpen løsning mellom stue og kjøkken var målet å få til god opbevaring og funksjonelle løsninger som ville gi et mindre fremtredende kjøkken og gav rom for kunst og øvrig innredning å ta plass. Også en spesialtegnet og plassbygget bokhylle ble laget mellom stue og kjøkken.

Denne leiligheten hadde også behov for en kontorplass og man ønsket å utnytte plassen under trappen som var et blikkpunkt i entrèn. Her valgte jeg å bygge inn mye oppbevaring med fronter i enkel design, slik at de ikke tok mye visuell plass. Da ble det plass til kunsten og en mer skulpturell skrivebordstol seinere. Jeg tegnet også nye garderobefronter og innerdører, for å matche denne tidsriktige innredningen og arkitekturen.

 

Følg denne linken:   Kjøkken før og etter.(PDF)